Destine ratacite episodul 511 din 3 februarie 2021

Vikrant se i-a de patron de ce a vorbit asa, Simar intampina oamenii ce urca pe croaziera. Prem merge la ea apoi si zice ca din cauza ei a primit contractul, Prem zice ca vrea sa-i intoarca favoarea, Simar il duce la cafea pentru a-i intoarce favoarea, ei merg pe terasa, Vikrant se uita la ei si Surbhi la fel Simar intreaba de Anjali ce face daca ii e dor de ea, Prem ii arata poze cu ea si ii povesteste, Simar plange plina de amintiri apoi ea intreaba de Mata gi si de restul, ea zice ca sunt fericiti ca inainte sau nu? Prem zice ca e gata cafeaua lui, Simar zice ca de ce n-o iarta ca i-a dat divortul, ea zice ca ii e dor de ea? Lui Prem ii dau lacrimile apoi pleaca, acasa familia e laolalta, Roli zice lui Mata gi ca nu e vina ei, Mata gi zice ca Simar a vrut sa zica dar cu nu au lasat-o.

Mata gi zice ca e vina ei ca nu a ascultat-o dar si Prem e mai vinovat, Roli zice ca trebuie sa scape de infractori, de oamenii babei pe urma toata familia se uneste ei isi dau mainile, Pari e ultima care li se alatura abia, apoi familia se pune jos in templu, Roli le spune planul lor pe urma baietii sunt in fata toaletei si baga un mascat in baie unde Siddanth ii da in cap. Pe urma la celalalt mascat ii dau cu vaza in cap, Seara Surbhi cu Prem sunt la ceva spectacol, patronul l-a imbatat pe Vikrant apoi el pleaca beat, Simar merge prin hotel apoi da de Vikrant si vede ca este beat, Vikrant ii zice ca o iubeste, Simar e uimita de ce aude, ea zice ca si-a incalcat promisiunea, ca a tradat prietenia lor.

Destine ratacite episodul 511 din 3 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 511 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!