Poftiti la circ episodul 18 din 3 Februarie 2021

Se scoate la concurs o miza fierbintie, o competitie prin care Crbl si Oase au mai trecut si cine o sa castige se v-a relaxa unii pe la mare iar altii pe la defilari cu masini de epoca si pentru ca inca nu i-a revenit vocea lui Nea Marin, baietii sai fac glume pe seama lui iar acest lucru il infurie si mai mult, imaginatia lui scoate alte scantei legandu-l pe Liviu cu o franghie de mana dandu-i desteptarea asta pentru ca nu isi mai poate folosi vocea ca in datile trecute, si daca este sa luam in calcul de cate ori a tipat pe fiecare dintre cei care au trecut pe la circ era si normal ca la un momentdat sa se intample asta. Fetele vor trebui sa aranjeze un teren de tenis cel pe care Halep isi exerseaza in fiecare zi maestria devenind tot mai buna.

Dupa o zi complicata doar spectacolul ii va uni pe toti in armonie, demersurile firesti vor fi scurtcircuitate de tot felul de forte obscure, se vor simti tensiuni dar toata atentia si eforturile se vor canaliza intr-o singura directie, in timpul spectacolului Liviu si Andrei intrerup curentul facandu-l pe Marin sa fie si mai suparat decat de obicei, uitand de voce si problemele de sanatate acesta promite ca nu o sa uite cum a putut sa-l faca de ras cei doi numiti fii ai sai, frustrarea atinge cote maxime iar nea Marin in semn de respect pupa mana unui coleg.

Poftiti la Circ episodul 18 din 3 februarie 2021 Online

Subiecte importante sunt luate in serios, fiecare impresie conteaza cel mai mult si cum Oase are un simt de a rata de fiecare data nu spera sa reuseasca ceva bun. Se stie ca Nea Marin este serios in toate si comanda asa trebuie respectata in cel mai scurt timp, daca nu reusesc imediat are si o pedeapsa pentru fiecare. Inainte de a intra la treaba acestora li se arata corturile de cinci stele unde vor trebui sa se odihneasca, si cum toti se asteapta la conditii superbe vin cu bagaje imense care incap toate intr-o singura rulota. Ramane de vazut cum se vor descurca cele patru ajutoare, mai ales ca de aceasta data Liviu si Andrei par sa lipseasca din peisajul circului.

Descoperim noua aventura a formulei de spectacol ce transmite emotie in Poftiti la circ Episodul 18 cu sperante mari de a gasi noi ajutoare pentru munca primita din 3 februarie 2021 de la ora 20.30 imediat dupa teledifuzarea de la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.

error: Content is protected !!