Destine ratacite episodul 508 din 31 ianuarie 2021

Surbhi scrie o dorinta pe o inmioara de hartie si pune pe un panou, si Simar isi scrie dorinta sa fie familia ei fericita, dorinta lui Surbhi e dusa de vant, Prem zice ca sunt doar povesti pe urma Simar le face poza lui Prem si Surbhi dupa ei merg cu autobuzul sa viziteze Hong Kong-ul, a doua zi la Mata gi acasa Roli ii aduce micul dejun, ea nu vrea sa manance, cineva bate la usa Kushi deschide si e lovita, mascatii vin cu arme, familia intreaba cine sunt apoi apare Baba mama lui Vikrant cu Karthik. Baba zice ca de azi ei sunt captivi in propria casa si nimeni nu poate veni nici merge vreo undeva, Prem afla despre cofetarul lor ca avut un accident si nu poate merge acolo. Simar aude, Baba zice familiei sa puna telefoanele pe masa ei sunt amenintati cu arma, Roli zice ca vor fi pedepsiti.

Baba zice ca au evadat si ca acolo nu-i va gasi politia ca nu se gandesc ca sunt acolo, Karthik zice ca din cauza lui Simar au pierdut afacerea lor cu organe, Roli zice sa lase familia sa o pedepseasca pe ea, cu ea are treaba. Baba o i-a de cap pe Roli, Anjali e ascunsa dar Baba o vede si o prinde, Baba zice ca pana vor pleca din tara fata va fi cu ei si zice ca o omoara pe fata daca fac ceva sa scape, cineva bate la usa, Surbhi aduce gogosile pentru prezentare, Prem le gusta dar nu sunt bune Simar vede pe fata lui ca nu sunt bune dar Prem zice ca sunt perfecte doar fiindca se uita Simar, politia spune lui Mata gi de evadarea Babei si a lui Karthik.

Destine ratacite episodul 508 din 31 ianuarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 508 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 ianuarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!