MasterChef Sezonul 7 Episodul 3 din 11 septembrie 2019

Seara preparatelor gatite exact cum trebuie isi prelungeste auditiile chiar daca pentru unii dintre ei visul sa incheiat foarte repede si au avut loc si mici accidentari, fiecare concurent vine cu o mica poveste inainte de a gati, sa fie oare un mijloc prin care isi sensibilizeaza juriul? Cine stie, cert este ca doar celem ai bune farfurii vor trece spre o noua etapa a show-ului.

Unii dintre personajele prezente se reinventeaza pe loc chiar daca stiu retete bune cred ca pot lasa buna impresie juratilor cu preparate din bucatarie de top, plating-uri speciale si incercari timide de a-si depasi limitele, toate au fost puse in fata chefilor doar cu un singur scop, de a primi propiul loc mai departe.

Disparut de pe micile ecrane si avand o lunga perioada de pauza, MasterChef si-a ales cei mai buni jurati fiecare dintre ei fiind chefi unii dintre ei cunoscuti de multa lume si sparge bariera gastronomiei, cu noul sezon diferit si reinventat cei trei chefi au un plan de a face din acest show unul de neuitat si asta pentru ca pe langa gatit avem concurenti care vin fiecare cu o poveste diferita si unica si vor transmite acest lucru vizibil, fapt cei vor ambitiona sa ofere ce au mai bun pentru a le demonstra ca pot ajunge la standardele cerute de chef Silviu Chelaru, Joseph Hadad si celebrul degustator de vinuri Cosmin Tudoran.

Cei care vor reusi sa treaca peste etapa de preselectii vor avea sansa de a se califica direct printre cei optsprezece concurenti care prin propiile lor puteri si cunostinte au sansa sa intre in posesia premiului pus in joc al carui valoare este de 50.000 de euro, si asta nu este tot fiecarui personaj declarat participant si care reuseste sa lase o impresie buna juratilor vor avea sansa de a castiga un sort de aur al carui insemnatate este trimiterea lui direct printre cei 18 alesi, dar nu oricine poate fi si norocosul sortului.

MasterChef Sezonul 7 Episodul 3

Fiecare detaliu conteaza si va fi atent analizat de chefi, care vor acorda pentru fiecare preparat un atent control visual si pe baza fiecarui gust vor decide cine merita sa treaca in etapa finala unde impreuna cu alti concurenti isi vor desfasura ultima faza de desemnare a celui care va castiga.

Gatitul este pentru unii tot ceea ce stiu sa faca si poate pentru ei astazi este sansa lor, de cealalta parte altii isi urmeaza visele pentru care au luptat multa vreme, bucataria Masterchef se deschide pentru cei care stiu ce gatesc, sute de oamenii pasionati veniti din toate colturile lumii doar optsprezece vor reusi sa treaca de lupta pentru titluri, pentru a ramane in bucatarie si inclusiv in concurs trebuie sa lupte fiecare cum stie cel mai bine.

MasterChef 11 Septembrie 2019

Eforturile lor ne va taia respiratia, in timp ce vor trece prin cele mai grele probe intr-o lupta permisa cu orice strategie, farfuria poate sa arate superb, tehnica fara greseala dar daca gust nu e, nimic nu se castiga gatitul trebuie sa fie ca vinul colorat si bogat si cine vrea sa devina chef trebuie sa creeze gustul suprem.

Emotii transformate in dorinte aprind focurile pasiunii de gatit in editia de astazi MasterChef Sezonul 7 Episodul 3 doar ei stiu cat de importanta este ziua aceasta 11 septembrie 2019 dar la fel este si pentru noi pentru ca o urmarim cu drag impreuna. sursa: protv.ro

Server 1.

error: Content is protected !!