Destine ratacite episodul 467 din 21 decembrie 2020

Roli se pregateste sa plece spre Ahmedabad ea zice lui Aditi ca pleaca Siddanth vine la ea el zice de despartirea lor timp de 4 zile Roli zice ca sunt trei, a doua zi Roli se roaga sa o poata aduce pe Simar inapoi, Sujata le da iaurt pentru a le merge bine Manoranjan spune ca sa-i cumpere un sari cu bijuterii asortate la el Roli se desparte de Anjali apoi merg la avion cele trei Kushi Roli si Surbhi ajung pe aeroport in Ahmedabad. Aditi o vede pe Roli apoi acolo apare si Karthik cu bagajele lui, o cutie cade de la el pe jos Roli observa cutia ea vede adresa si zice ca o duce acasa Roli arata cutia fetelor si zice ca o duce acasa ca scrie adresa pe ea, Karthik il cearta rau pe sofer si vrea sa-l bata pentru cutie, Simar intreaba ce era asa importanta cutia el zice ca era cadou pentru mama lui apoi Roli vine cu cutia Simar deschide usa si e uimita sa o vada pe Roli.

Ele se emoționeaza dar nu se dau de gol Karthik i-a cutia repede de la ea Vikrant zice ca mai rar asa oameni ca ea. El o invita la ceai dar ea zice ca se grabeste, Simar ii zice ca o suna la noapte apoi Simar zice lui Karthik ca sa le arate ce e in cutie de era asa nervos insa el zice ca bine ca e acolo ca le va arata, Simar zice ca precis ascunde ceva. Fetele se cazeaza la hotel Aditi apare la hotel baietii ajung acasa unde Jhanvi sta cu copii, Jhanvi zice ca Anurag a ajuns in America si ca i-a zis sa se angajeze, Jhanvi zice ca are in interviu imediat Roli zice lui Aditi de cutia lui Karthik, Kushi vine si o striga apoi Aditi dispare deodata.

Destine ratacite episodul 467 din 21 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 467 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 21 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!