Dragoste si ura Episodul 672 din 18 Mai 2020

Meethi vine acasa iar Ambika ii zice ca o doare capul, servitorul cere voie sa mearga la o ruda de-a lui. Ambika o minte pe Meethi si-i zice ca Maya doarme dar de fapt ea o suna din inchisoare dar Ambika raspunde. Ambika se face ca nu aude apoi inchide ea nu zice lui Meethi cine a sunat. Meethi suna la Damini dar afla ca ea nu-i acasa. Damini cu toti sunt acasa la Vishnu si Mukta apare de la lucru. Vishnu zice ca Nani a vorbit si de aia au venit toti la ei, Mukta zice ca nu au probleme in casnicie. Meethi il suna pe Thakur si afla ca sunt la Mukta, Thakur ii ofera de lucru lui Vishnu el zice ca vrea sa aiba afacerea lui. Maya ii zice ca Aakash a refuzat o de sotie pe Ambika si a luat-o pe ea, si ii zice ca Ambika se razbuna pentru asta ca ea e nora mai mica si Meethi nora mare. Maya zice ca ea nu stie sa trimita mesaje pe telefon si intreaba cine a planuit luna de miere si cine a pus sarpele ca ea Maya ar rupe franele lui Akash de la masina? Meethi se gandeste la tot ce s-a intamplat, Maya zice ca ea nu o poate omora pe Meethi fiindca Aakash o iubeste, Aakash o suna pe Meethi si zice sa vina acasa ca nimic nu e bine.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 672 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 672 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 18 mai 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!