Destine ratacite episodul 456 din 10 decembrie 2020

Mata gi vorbeste cu Sankalp care e cu Pratham la spital, Mata gi zice ca nu e nimic de ingrijorare fiindca e doar din cauza vremii, Anjali nu vrea sa bea laptele nicicum Roli zice ca ieri a dat laptele la pasari Siddanth vine si face cumva si Anjali bea laptele, Roli zice de tabara de vara pentru copii, apoi pe deum spre scoala masina se strica Anjali merge la scoala cu o prietena de a ei Roli observa ca e exact in locul unde a fost accidentul lui Simar, Roli salveaza o femeie pe nume Aditi shah pe aceasta era sa o calce masina ea zice de accidentul de acum doi ani ca prietena ei cea mai buna a murit de aceea a fost o crima Roli zice ca si ea si-a pierdut sora. Dupa asta Roli isi da seama ca ea e de vina pentru accidentul lui Sunaina, Siddanth vine dupa Roli ea ii zice ce a aflat.

Si Sanjana fetita de care are grija Simar zice de tabara de vara insa Vikram nu e de acord sa lase fetita in tabara, apoi Simar zice lui Vikram ca nu cumva se teme ca va fugi daca merge cu fata in tabara? El zice ca nu, Simar zice cum si-a adunat curajul sa o lase pe Anjali a ei si a ingrijit-o pe Sanjana ca pe fiica ei, Vikram e de acord Roli merge la politie cu Siddanth si zice ce a zis fata aia. Politia zice ca a mintit fata ca nu a fost niciun accident, Siddanth cu Roli ajung acasa, Siddanth zice ca Roli se gandeste la treburile casei, de fapt nu e asa, logodnica lui Prem vine la ei acasa ea merge spre camera lui, Prem vorbeste cu Simar din tablou Surbhi zice ca ar vrea sa aiba si ea responsabilitatea lui Anjali.

Destine ratacite episodul 456 din 10 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 456 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!