Puterea Dragostei 8 Februarie 2020 Ep 202

Razboiul dintre Roxana si Turcu s-a reluat dupa un dans controversat in care Ella si Catalin au devenit parteneri fara a avea vreunul dintre ei obiectii. Nemultumirea lui Turcu la adresa Roxanei este modul in care l-ar fi tratat si faptul ca el i-ar fi interzis sa apara intr-un clip video asa ca el este decis sa cunoasca alte fete si de ieri nu mai au nicio legatura. Ligi spune ca daca Jador nu este decis nu are timp de pierdut cu el, insa spre surprinderea ei acesta spune ca este hotarat si ca vrea o relatie cu ea, dar inainte ii spune ca de fapt ea nu il place pe Philip si vrea doar sa il indeparteze folosind micile sale greseli drept motive iar el simte acest lucru si-i spune ca nu mai vrea sa faca misto de el asa ca renunta la ideea de a forma un cuplu cu aceasta. Stand de vorba cu Livian intr-un loc ferit de celelalte priviri Jador spune ca s-ar vedea cu Ligi insa nu ca si sotia sa. Roxana si Turcu au ramas doar prieteni dar spune ca nu ar putea sa il vada cu o alta fata in casa, intre Bianca si Livian apare o noua discutie dar pe aceasi tema, intrebat daca Ella ar putea sa-l uite Jador spune ca este posibil ca, Catalin sa o faca sa-l uite insa Ella nu-l iubeste pe acesta, problema indiferent cu se priveste este aceasi.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 8 februarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 202 difuzata astazi 8 februarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!