Destine ratacite episodul 453 din 7 decembrie 2020

Jwala Devi trage spre Roli dar nu o nimereste, in schimb ea trage in fiul ei care se baga in fata lui Roli, baba cade jos Birju cheama ambulanta, Roli zice lui Jwala Devi ca nu-l iubeste, ea zice cã e Jhumki a lui ca o iubeste. Siddanth cu Prem si Simar afla adresa unde e Roli, Roli zice de Jhumki ca e leita ca ea ca familia ei stie, baba moare Roli zice ca vezi Jwala Devi ce ai facut ti-ai omorat fiul, Roli fuge apoi cu masina pe o vreme rea ploaie mare. Ea da cu masina de ceva dar cand se opreste vede pe Birju in spate Siddanth afla apoi ca Roli este acasa. Jwala Devi e luata de politie, Simar ajunge acasa la Roli care e intr-o stare deplorabila si plange, apoi ea povesteste de Jhumki si de Baba, ca el era indragostit de ea de asta a rapit-o Jwala, Simar sta cu Roli.

Mai tarziu Simar vede ca Roli are ceva ca este necajita, Roli zice ca mai era o masina in fata ei ca a auzit franele si farul, Roli zice unde s-a intamplat a doua zi Simar zice lui Roli sa-i dea ei ingrijorarile ei, Simar pleaca parca s-ar desparti de Roli, Simar ajunge la locul accidentului, acolo e cineva ce o urmareste ea suna pe Roli si zice ca nu e nimic din ce a zis ea. Omul ce era acolo merge spre Simar si arunca telefonul ei peste doua ore Roli zice de ce nu vine Simar politia suna si zice ca Simar a avut accident Roli scapa telefonul jos ea striga familia si zice de accidentul lui Simar, Familia ajunge la locul acela şi politia zice cã nu au avut ce face, dar nu e Simar.

Destine ratacite episodul 453 din 7 decembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 453 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 decembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!