Dragoste si ura Episodul 788 din 7 Decembrie 2020

Nani zice lui Meethi ca numai adultii se accepta unii pe altii, copii nu si spune de Tappu cum o ura pe Icha, ea zice ca parintii nu se pot imparti si oare nu se va repeta istoria? Rani o da jos pe Tamanna din patul ei si zice ca pe jos e locul ei, apoi arunca lucrurile ei, Meethi zice ca nu se va repeta istoria apoi ura si vede cum Rani zice ca ea nu e sora ei si nu va sta acolo. Nani zice Doamne, ca se repeta povestea. Meethi zice ca a primit-o si pe Rani care o prinde de mana pe Tamanna si zice sa plece, Meethi striga la ea, ca Tamanna va sta acolo cu ea in camera Rani zice ca striga la ea pentru fata asta? Ca nu mai e mama ei Meethi, Damini zice lui Meethi de ce nu i-a zis si ei de decizia ei? Apoi zice lui Tamanna ca Meethi va avea grija de ea.

A doua zi Rani se trezeste in camera la Maya ea ii zice ca Meethi are o noua jucarie si sa ceara iertare lui Meethi, Rani merge in camera dar vede pe Meethi cu Tamanna in pat, Rani zice lui Meethi ca asa mult o iubeste de o zi? Ca nu mai vorbeste de azi cu ea, mai apoi Rani da rochia ei veche lui Tamanna sa o poarte. Tamanna vine jos cu rochia iar Meethi vede vechitura, iar se vorbeste de Uttaran (vechitura) adica de hainele folosite ce sunt date altora, Meethi sii aminteste de Nani, Akash zice apoi lui Maya ca si Tamanna e fiica lor ca va merge la scoala lui Rani apoi Damini cu Nani sunt la Maya acasa, Meethi vine cu fetele de la scoala, Rani e nervoasa iar.

Meethi zice ca ea a zis de Tamanna ca e nelegitima la scoala, Meethi zice lui Damini si lui Nani ca nu va lasa ca Tamanna si Rani sa fie ca Mukta si ea apoi noaptea Akash cu Meethi merg la Rani si sarbatoresc ziua ei.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!