Destine ratacite episodul 440 din 24 noiembrie 2020

Showul cu nora nr. 1 are inca o runda, de data asta concurentele trebuie sa aiba grija de un ou, Kushi e ingrijorata de Jwala asa ca merge la Verma sa i-a inregistrarea Simar merge si apare cu telefonul in spatele lui Kushi insa o vede si o intreaba ce asta acolo, Kushi zice ca se teme Simar zice sa i-a telefonul daca crede ca va fi in siguranta alaturi de Jwala, Kushi trimite mesaj lui Jwala Devi si zice ca nu este alaturi de ea apoi Kushi zice lui Jwala ca Simar cu Roli au obligat-o sa scrie mesajul, Jwala Devi zice ca moartea e pedeapsa pentru astfel de tradatori. Kushi jura pe copil apoi la conferinta de presa Verma gi vede ca nu are inregistrarea ca e alt telefon nu al ei. Telefonul lui Verma gi e la Jwala Devi care in calca in picioare Simar cu Roli se fac de ras la televizor fiindca nu au dovada Simar zice de mafia terenurilor Jwala urmareste programul la tv Simar nu zice numele ei adevarat, Jhanvi lasa oul pe masa si merge la baie Bhakti vrea sa sparga oul dar matusa lui Anurag vine Mata gi zice ca presa va rade de ei acum Verma gi zice ca Kushi e de vina Sankalp vrea sa o bata pe Kushi.

In apararea sa ea zice ca nu este de vina mai apoi Jwala Devi zice la televizor ca si ea e de partea familiei Bardwaj impotriva mafiei terenurilor. Simar zice ca nu pot lasa ca ea sa profite de alegatori Bhakti zice matusii ca este indragostita de Anurag ea spune ca el are nevoie de ea nu de o asistenta matusa zice ca e de partea ei Kushi zice ca Jwala Devi va avea intrunire electorala deci vor scapa de ea putin Roli cu Simar zic ca le trebuie dovezi ele vor s-o trimita pe ea dupa dovezi, asa ca il pacalesc pe Birju si intra in casa deghizate fiind spun ca recent au venit in sat si sunt timide, acesta o crede pe Khushi si accepta sa continue planul propus.

Destine ratacite episodul 440 din 24 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 440 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 noiembrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!