Destine ratacite episodul 728 din 8 Septembrie 2021

Roli e la spital si afla ca Siddanth nu are nimic, ea are banuieli fantoma cu sari alb vine la Siddanth in salon deghizata in asistenta. Roli merge la Siddanth dar pe atunci deja ii este luat sange pentru analize, Sid are alte urme pe gat, Anjali cu Sanjana vor sa se joace cu Mata gi v-ati ascunselea Simar vine cu pana si se joaca cu ele, cineva o pandeste, Simar cauta fetele apoi vede ceva ciudat pe terasa, ea merge in camera la Sanjana si geamul se inchide Simar vede picioarele fetei sub pat Sanjana e imbracata ca mica mireasa Simar e socata, Sanjana zice am vazut poza pe laptop Simar merge la laptop si vede inregistrare cu mica mireasa, intai nu se vede clar apoi mica mireasa apare, pe urma femeia in sari alb si Malti apar in laptop Malti face vraja la foc si Simar vede cineva scoate din priza laptopul e Malti/Sughanda, ea zice ceva miroase aici, dintr-un obiect iese fum Simar zice in gand nu am vazut fața femeii, Mata gi apare si zice ce e aici? ea spune mergeti la culcare in camerele voastre, Siddanth se raneste la mana din cauza lui Malti fiindca ii trebuie sangele lui, Mata gi merge la Siddanth si strange mana iar sangele curge, Mata gi face ce zice Malti, apoi zice lui Roli sa-l panseze.

Simar e socata, Roli vrea sa-l panseze pe Siddanth dar ea vede ca are tunica la haine, ea zice Siddanth nu poarta tunica, el zice vreau sa schimb stilul, Roli isi aminteste ca lui nu-i place tunica si se intreaba ce e cu schimbarea asta Pari vine jos sa stearga sangele de la Siddanth, Mata gi ii da una cu piciorul Mata gi zice ce faci? ea striga la ea apoi zice pleaca in camera, Mata gi i-a sangele de pe jos in seringa apoi merge cu el Simar o vede, Simar merge la Mata gi in camera cu o patura, Mata gi zice nu ai somn, Simar a pus si pana acolo, ea cade jos Simar pleaca apoi vine inapoi dupa pana ea zice uite ce mizerie aratand spre pana.

Destine ratacite episodul 728 din 8 septembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 728 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 septembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!