Destine ratacite episodul 434 din 18 noiembrie 2020

Roli se intoarce dupa telefon iar Kushi se ascunde imediat Jwala Devi zice ca vrea casa Bardwaj, Kushi zice ca acolo sta ea si zice ca o vor da afara cei din familie ea ii zice sa uite de casa, Jwala zice sa pregateasca tot. Sujata afla de concursul nora nr. 1 de la Jhanvi si zice familiei ca se va da la televizor Kushi suna pe Jwala Devi dar ea ii închide omul lui Jwala vine la Kushi cu un cutit el o ameninta ca o omoara, Simar cu Roli insa aud zgomot si merg la ea Kushi scapa, a doua zi Jhanvi cere incurajare de la familie toti o incurajeaza Shanti ii da iaurt indulcit pentru a avea succes, Jhanvi cu Bhakti trebuie sa meara la show. Kushi merge la Jwala Devi si cere iertare in genunchi, Jwala Devi zice sa faca rost de actele casei ca de restul se ocupa ea, mai apoi Kushi e stresata de cum va face ea intreaba pe Karuna unde tin actele importante, Roli aude. Mai apoi familia se aduna sa vada pe Jhanvi la Tv incepe concursul Jhanvi e prima care intra apoi Bhakti.

Familia e uimita sa le vada pe Pari si Uma la concurs, incepe prima runda concurentele primesc 2.000 de rupii pentru cumparaturi cea care va cumpara mai multe de banii astia castiga, Kushi fura cheile de la Mata gi din camera, Roli cu Simar se tot gandesc la ce s-a intamplat cu Kinjal, Kushi merge si cauta actele ea i-a actele Simar cu restul vin si o prind Simar zice ce e asta, Kushi se scapa si zice de Kinjal si de Jwala Devi, Siddanth zice ca ei n-au zis nimic de Kinjal, Kushi zice ca Jwala Devi a pus o sa i-a actele, Kushi zice ca Jwala Devi a amenintat-o sa o ajute cu casele, Kushi zice cum aseara un om al ei a venit sa o omoare Roli zice sa demonstreze ca nu minte.

Destine ratacite episodul 434 din 18 noiembrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

Ia stai un pic! Ești om? Confirmă că nu ești robot, apasă mai jos. ✔️

 

 

error: Content is protected !!