Destine ratacite episodul 183 din 12 martie 2020

Prem merge in salon la Simar si o vede pe Kushi, Roli zice ca ea a avut ceva pe suflet ce i-a zis lui Simar. Apoi pe hol Roli ii zice sa isi faca bagajele ca Simar sa nu o mai vada la fata niciodata, Kushi zice ca nu va pleca din casa niciodata si rade în fata lui Roli. Ea zice ca nu are dovada de bijuterii, si ca orice va zice Simar nu este adevarat. Ea zice ca o alunga pe Simar din casa in curand, Roli o inregistreaza pe Kushi cand zice ca ea a fäcut totul, apoi pune inregistrarea lui Kushi care cand aude ii i-a fortat telefonul, Roli zice ca poate sparge telefonul ca a trimis iregistrarea pe emailul ei. Apoi Roli isi i-a telefonul si o anunta ca inainte sa plece trebuie sa faca ceva pentru ea, mai apoi Kushi apare acasa, toti o asteptau ea zice ca a fost la spital mai apoi Kushi e in pat si se gandeste la sora ei Anisha cum a murit, Kushi se ridica din pat şi merge la dulap unde e cenusa surorii ei. Ea zice ca si-a facut razbunarea prin omorarea copilului lui Simar. Prem e cu Simar si zice ca nu trebuia s-o lase singura, Simar plange iar Prem zice ca trebuie sã accepte realitatea, a doua zi doctorita zice ca o externeaza pe Simar.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 183 din 12 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 183 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

<

error: Content is protected !!