Destine ratacite episodul 203 din 1 aprilie 2020

Simar e trista ca a inselat o pe Mata gi, Roli vine si o vede dar Simar zice s-ai dea pace ca o va da de gol pe Kushi. Pari e dusa la Guru de sotul ei, el zice sa aiba grija de sotul ei si se va face bine. Sankalp zice ca maine e ziua lui Kushi si propune sa se faca o petrecere. Mata gi este de acord, Prem vine de la serviciu si merge la el in camera, el se uita pe laptop pentru un lucru asa ca se duce la laptopul lui Siddhart fiindca a lui nu merge. Sankalp face pregatiri pentru ziua lui Kushi, Prem i-a stickul lui Roli pentru a salva documentele. El vede folderul cu numele lui Kushi, Prem aude tot ce a facut Kushi cu Simar. Simar ii aduce mancare lui Prem si aude inregistrarea, Prem se enerveaza pe Kushi.

Simar abia il opreste ea ii zice ca stia dinainte de astea, Prem o tine de rau de ce nu i-a zis nimic. Simar nu-l lasa sa mearga la Kushi, ea zice ca el e raspunzator de copil. Prem zice ca Kushi e de vina pentru pierderea copilului lor, Roli vine la ei, Prem intreaba de ce a ascuns si ce-a facut Kushi de ce nu a zis familiei. Simar zice ca ea a decis sa nu zica, Prem zice ca, copilul lor a fost ucis nu a fost pierdut de ea, Simar intreaba ce ar fi de Karuna si de Sankalp daca afla adevãrul dar si Mata gi? Roli zice cum Kushi s-a dus la spital sa faca procedura, Kushi ii aude cum vorbesc, Prem o vede si ii zice ca e ucigasa si o i-a de gat pe Kushi abia o lasa, apoi Kushi riposteaza.

Destine ratacite episodul 203 din 1 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 203 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!