Destine ratacite episodul 552 din 16 Martie 2021

Mata gi se gandeste sa mearga la Simar sa o trimita la Roli ea zice sa nu o vada impostoarea, Maya e cu ochii pe ea, Mata gi merge la usa lui Simar si bate dar nu deschide nimeni, de la bataia din usa Sanju se trezeste Simar nu e acolo fiindca e dusa la Roli, Sanju o cheama pe mama ei apoi toate femeile casei merg la usa si se ingrijoreaza. Shruti e pe drum si se gandeste la ce a zis Simar, Maya se gandeste ca daca Simar e dusa sa conspire impotriva ei. Ea zice sa sparga usa, Mata gi zice nu ca sperie fata Prem intra pe geam iar Simar e acolo Simar sta langa pat si plange el zice de ce nu a deschis usa, familia intra acolo iar Simar lesina gandindu-se la cele intamplate pana acum cu Maya, apoi ea isi revine ea zice ca s-a ingrijorat de cele petrecute acasa, Shruti apare la Simar ea zice ca nu trebuia sa o palmuiascãa toti sunt acolo prezenti, Shruti spune ca ii pare rau.

Simar zice ca ea minte ca nu a vazut-o, Shruti zice cum a zis ca ea e Roli, Maya o prinde de mana pe Simar si zice ca ea minte nu Shruti, Siddanth zice ca Shruti minte ca e Jhumki si se foloseste de asta Shruti zice ca ea e Shruti nu Jhumki apoi ea pleaca Siddanth merge dupa ea Maya zice lui Simar de ce le ascunde ceva ca simte ca o minte. Sujata zice ca Simar nu minte, Mata gi zice gata cu discutiile Shruti fuge de Siddanth care merge dupa ea si Prem merge dupa Siddanth, Shruti se ascunde in casa lui Veshna gi de baieti.

Destine ratacite episodul 552 din 16 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 552 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 16 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!