Destine ratacite episodul 169 din 27 februarie 2020

Kushi zice lui Veeru ca doar pentru Anisha el este in casa aia si doar de a se razbuna moartea ei iar aceasta ii da banii multi lui Veeru, apoi acasa se pune masa, pranzul e servit Mata gi intreaba de Kushi ea apare apoi insa Roli nu e nicaieri. Mata gi cere ofranda de la Kushi ea scoate din geanta desi intai era stresata, apoi ea intreaba de Roli, dar Manoranjan zice ca e in camera ca o doare capul. Siddhart merge spre camera ei, Kushi merge si ea, Roli nu e in camera dar apoi apare din baie, ei merg la masa, Prem zice ca maine va fi ziua lui Simar iar Roli vine cu o idee de petrecere pentru ea. Kushi zice ca o v-a ajuta si ea, Pari cu Uma vorbesc de Kushi apoi ea merge la ele si iar le cere ajutorul. Simar intreaba apoi pe Roli daca a aflat ceva de Kushi. Roli ii zice ca nu a mers la templu dar i-a pierdut urma, Kushi e sunata de Veeru pentru a-i da mai multi bani. Roli aude cum ea a vandut bijuteriile din seif. Ea merge si ii face semn lui Simar sa-i zica, in bucatarie Roli vrea sa-i zica dar Pari vine, Mata gi primeste bani de la Rajendra de la firma si-i da lui Simar sa-i puna în seif.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 169 din 27 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 169 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!