Destine ratacite episodul 167 din 25 februarie 2020

Roli spune Kushi cum s-a prefacut in fata Karunei, Simar ii zice ca ele stiu cine e ea, mai apoi Mata gi spune ca diseara e ceremonia de aratare a lui lui Kushi si spune fetelor sa-si aleaga toate bijuteriile. Mai apoi seara incepe ceremonia, Khushi vede multele bijuterii ce le-a primit, apoi o invitata zice lui Simar sa puna muzica sa se distreze. Apoi fetele danseaza si merg la Kushi s-o invite si pe ea, ele zic ca asa e obiceiul, Kushi danseaza apoi frumos, ea incepe sa danseze ca in bar, Mata gi cu restul se simt iritate de dansul ei, Simar se pune in fata ei, femeile apoi o barfesc pe Kushi ca a dansat provocator. Mata gi aude, apoi femeile pleaca, Mata gi zice lui Kushi ca i-a facut de ras iar in fata societatii. Karuna ii zice ca nu a vrut, Mata gi s-a suparat rau, Roli zice ca, cine vrea se poate schimba peste noapte. Mata gi zice ca are dreptate si ca Roli s-a putut adapta la obiceiurile lor desi e tanara. Mata gi zice lui Kushi ca trebuie sa invete obiceiurile lor altfel nu o va ierta asa uşor data viitoare. Uma cu Pari vorbesc de Kushi, aceasta merge la ele si le cere ajutorul sa fie ca ele. Apoi Kushi zice ca le-a prostit sa fie de partea ei. Roli zice ca Kushi ar trebui alungata ca sa nu mai faca de rusine familia. Kushi aude si zice ca ea o da afara, apoi Kushi vede pe Uma si Pari ca aduc bijuteriile primite de ea.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 167 din 25 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 167 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 25 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!