Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 din 26 Februarie 2020

Amza este nemultumit de prezenta unui alt barbat in viata celei pe de care este indragostit insa exact cand sa-i ceara lamuriri apare in peisaj Victor, intre timp Diva a reusit sa-i spuna Irinei planul sau cu privire la suma de bani pe care are de gand sa o primeasca daca ea accepta sa-i faca un copil, Ioana se duce la Robert si il intreaba daca nu cumva a schimbat rezultatul testului de paternitate pentru a ramane legat de ea nestiind sa accepte faptul ca ea este acum o femeie maritata si ca intre ei nimic nu se mai poate lega, Lili a reusit sa-si indeplineasca planul iar Andrei rateaza intalnirea de afaceri si profitand de situatie il saruta pe acesta moment in care Ioana intra pe usa si vede intreaga scena ramane de vazut cum va reactiona cand o sa afle ca l-a si sedat pentru a obtine doua mari avantaje unul pentru Alin iar celalalt si cel mai important pentru satisfacerea propriei placeri.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 5

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 26 Februarie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 5 in fiecare miercuri si joi 26 Februarie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!