Destine ratacite episodul 138 din 27 ianuarie 2020

Siddhart o bandajeaza pe Roli, Prem vine tarziu acasa si-i spune ca a mancat in oraa. Simar vede un bilet in camasa lui Prem cu o adresa. Simar afla ca Prem a mintit dimineata cand a zis unde merge. Simar se gandeste toata noaptea la treaba asta ea ii spune ca are incredere in el. A doua zi Pari tine slujba, toti sunt uimiti de ea apoi ii cheama pe toti si le spune ca a facut ea de mancare. Mata gi ii da bani lui Pari sa-i puna in seif. Roli cu Siddhart merg pe plaja iar ei vad un om ce face portrete din creion. Ei cer sa le faca si lor unul. Apoi Siddhart trebuie sa mearga la o intalnire de afaceri, el zice la Roli sa il astepte acolo sa nu plece ca ieri. Pe Simar o suna Alka prietena ei de acasa si o invita la restaurant pe Simar. Mata gi o lasa pe Simar sa mearga, Siddhart o uita pe Roli pe plaja si merge la hotel. Pari merge la seif si vede multe bijuterii. Ea zice ca e o comoara. Uma vine si ii cere scuze. Ramu vine pentru a-i da banii lui Pari pentru salarii. Simar vede cum se poarta urat Pari cu Ramu dar ii da totusi banii pana la urma.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 138 din 27 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 138 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 27 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!