Ma numesc Zuleyha Episodul 17 din 13 Februarie 2020

Intors de la licitatia pe care a castigat-o adversarul sau Yilmaz, afla ca mama lui este la o intalnire cu Fekeli si imediat ce aceasta se intoarce Demir ii cere socoteala lui Hunkar si-i interzice in acelasi timp sa se mai vada sau sa vorbeasca cu el, intre timp la colibe o domnisoara doctor tanara isi face aparitia pe nume Mujgan si este invitata in casa Yamanilor moment in care Zuleyha devine geloasa pe aceasta crezand ca Demir ar flirtra cu ea. Rugamintile lui Gaffur au primit si raspuns dar nu inainte de a promite ca secretul lui Demir si a Zuleyhei nu este dezvaluit nimanui insa o sa munceasca ca un simplu angajat fara sa aiba alte ordine de dat in conac. Demir nu doreste ca numele familiei sale sa fie patat asa ca se duce la Sebahattin si il ameninta sa isi retraga cererea de divort insa se loveste de refuzul rece si reprosuri ca ar incerca sa le comande viata altora. Spre seara un plan menit sa distruga afacerea nou incheiata a lui Yilmaz cu un renumit om de afaceri este pusa in aplicare, tot bumbacul prelucrat pentru a ajunge la proprietar este udat de catre Gaffur si Gengo astfel ca intreaga intelegere nu mai poate fi acum respectata iar ei trebuie sa gaseasca alta alternativa care sa nu-i compromita.

Evenimentele din viata celor doi iubiti Züleyha si Yilmaz au loc intr-o comunitate de oamenii ale caror principii sunt strans legate de cultura si ambii tineri trebuie sa respecte traditiile pe care timpurile le impune, totusi indiferent de situatia prezentata ei sunt mai hotarati sa ramana uniti in dragostea lor si si sa faca absolut orice este necesar pentru a ramane impreuna.

Ma numesc Zuleyha Episodul 17 HD

Yilmaz Akkaya este imaginea unica a barbatului puternic si dispus sa isi sacrifice orice inclusiv propria viata doar pentru a ramane impreuna cu femeia pe care o iubeste si o respecta, in timp ce Züleyha este aproape copia fidela a iubitului ei insa uneori are mici scapari de personalitate, cu toate ca frumusetea ei nu prea o ajuta in amumite situatii a decis sa renunte la orice plan si vis doar pentru a se vedea casatorita cu, cel pe care il iubeste, dar soarta lor se schimba si o singura greseala schimba absolut orice in viata lor.

Ma numesc Zuleyha 13 Februarie 2020

Totusi in cele cincizeci de episoade difuzate peripetiile celor doi evidentiaza ca dragostea curata poate invinge orice si chiar daca incercarile unora vin sub forma de atac iubirea si devotamentul sunt cele doua arme care impreuna pot invinge orice obstacol. Incepand de miercuri si pana vineri in fiecare seara avem cateva ore difuzate din Ma numesc Zuleyha Episodul 17 o poveste intriganta si plina de emotie si suspans din 13 februarie 2020 doar pe Kanald ce poate fi urmarit subtitrat in romana de la ora 20.00 imediat dupa difuzare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!