Destine ratacite episodul 135 din 24 ianuarie 2020

Simar cu Prem se bucura ca planul lor a reusit, Siddhart il suna pe Prem dar el nu-i rãspunde. Pana la urma cei doi se urca totusi in avion. Pari aduce chei noi la casa, dar ea a facut copie pe sapun dupa cheile de la Simar cand ea le lasase in bucatarie si s-a dus la Sujata, care vede cutia de prânz a lui Prem. Ea ii spune lui Simar sa o duca la birou pentru ca a uitat-o. Roli cu Siddhart ajung in Mumbai, Siddhart o duce de mana pe Roli la taxi. Simar intra peste sedinta lui Prem si striga surpriza! Roli se uita la orasul Mumbai din taxi, Simar ii cere iertare lui Prem cã a intrat fara sa anunte. Prem o invita la restaurant spre seara, Roli cu Siddhart ajung la hotel. Siddhart ii zice ca ei trebuie sa respecte programul turistic adica intai trebuiau sa se cazeze. Pari cu Uma deschid usa de la camara. Ele au foarfeci si fac ceva, apoi servitorul o cheama pe Mata gi in camara, Sujata care este impreuna cu ea, vede sacii sparti si alimentele pe jos. Pari cu Uma zic ca usa era deschisa, Mata gi ii cere socoteala lui Simar cand vine.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 135 din 24 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 135 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!