Destine ratacite episodul 129 din 18 ianuarie 2020

Simar ajunge la timp la Mata gi, ea sparge paharul lui Mata gi si zice ca a gresit potiunea. Roli zice ca ascunde ceva sa zica si Mata gi zice ca ascunde ceva. Shailu aduce filmarea de la nunta el o pune la televizor. Familia vede cine a pus chimin in potiune. Lui Mata gi nu-i vine sa creada ca sora ei a facut asta. Manoranjan zice ca a vrut sã le umileasca pe surori. Ea zice cum fetele au machiat-o atunci la petrecere. Mata gi zice sa dispara, ea zice lui Sujata sa-i zica sa plece din casã. Ea cere sa o ierte, dar Mata gi nu se uita la ea. Mai apoi si fetele o roaga s-o ierte pe sora ei iar Mata Gi accepta.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 129 din 18 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 129 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!