Puterea Dragostei 19 Ianuarie 2020 Ep 182

Denisa a revenit in gala si spune ca nu vrea sa plece pentru ca doreste sa arate tuturor ca ea si Iancu se iubesc si exact cand ea vorbea cu sinceritate despre ce are de gand sa faca pe viitor Ella rade de ea si-i spune sa isi vada de treaba daca nu doreste sa o scoata in fata sa-i dea masca jos, si-i spune sa-i fie rusine ca ea fiind intr-o relatie cu Iancu ea s-a bagat peste ei, tot Ella insinueaza faptul ca in fiecare week-end Iancu iesea in mod special seara cu Denisa si se vedeau in oras. Si pentru ca nu suporta minciuna Mariana intervine si-i spune Ellei ca ea in prima zi cand a venit a fost la o cafea si direct la hotel, si ca spune doar ce a zis Jador. Manuela este de parere ca Marius este rau si ca a inceput si el sa atace imediat cum a aparut in casa iubita lui Pirui care are de adaugat reprosuri la adresa lui Iancu ca nu trebuia sa o minta sau insele pe Denisa daca avea caracter.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 19 ianuarie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 182 difuzata astazi 19 ianuarie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!