Cum să faci bani din poker online

În afară de blogging sau remi care este o altă modalitate de a face bani online dar și de a te relaxa și a face ceva frumos, mi-ar fi plăcut și să joc poker, asta dacă aș avea și timp, bineînțeles 🙂
Prima dată pentru a mă perfecționa aș juca ceva timp pe bani virtuali și apoi pe bani reali, când ar fi sigură pe mine. Vreun impediment că sunt față? I don’t think so.
Poker Online
Acum ceva timp știți că am scris și despre Pokerul online un nou trend în România unde am luat și un interviu unui jucător care juca pe bune și care câștiga bani frumoși. M-a impresionat tânărul si modului în care privea pokerul 🙂

Până la urmă zic eu că depinde de noroc dar și de modul în care joci, fiecare mișcare conteaza…… și uite așa devine o pasiune !

Probabil toți vor să-l ajungă pe Daniel Negreanu și poate să îl și întreacă însă puțini vor reuși.

Poker-ul, un mod de viață ?

E recomandat dacă îți place să dormi mai mult ziua decât noaptea, dacă îți place să chiulești de la cursuri pentru că ai turneu, dacă îți place să îi spui iubitei tale tot timpul că “pokerul nu e joc de noroc”. Dar astea nu contează dacă ai pokerul în sânge, pentru că sunt momente, de exemplu mesele finale, care dau senzații extreme. Momentele astea crează dependență.

error: Content is protected !!