Cheamă-l, bă, pe Cristi! Reacția bărbatului mușcat de cizmă de un câine!

Uite că a și apărut prietenul lui: “M-am trezit cu un câine mușcat de piciorul drept“, bietul om îl tot roagă pe ‘cameraman’ să îl cheme pe acel băiat: Bă, cheamă-l mă pe Cristi!!! Însă nu prea pare așa de afectat cu toate că un cățel îl tot trage de o cizmă în disperare, crezând că bucata aia de gumă o fi carne. 😀
Baaa, cheama-l pe Cristi!
Cum a ajuns omul în această situație de a fi pus la gard de un câine nu știm, însă țigara nici că o lasă, mai trage câte un fum, mai dă un strigăt la Cristi și tot așa, dar al naibii câine că nici nu se dă bătut parcă este ca un scai în blană care când îl tragi pleacă doar cu un smoc de păr. :))

Acum că lumea tot a făcut mare ‘viralitate’ din acest videoclip fiind dat până și la televizor, întrebarea este de ce nu l-a ajutat nimeni să alunge acel câine? Chiar dacă acel câine nu părea prea fioros se putea ajunge de la râs la plâns în câteva momente, personal cred că a fost un exces de ‘gluma’. Deja am văzut că au și făcut parodii după această întâmplare, aștept curând să iasă și vreo piesă mp3, o să vedeți că și asta o să se întâmple.

Apare la un momentdat un alt băiat care avea în mână o bucată de lemn și încearcă să alunge ‘fiara’ însă nu reușește, între timp omul cu camera îl mai amuță odată până când spre final cineva reușește să alunge câinele, asta după ce minute bune bărbatul a stat mai mult suspendat pe gardul de lemn.
Videoclipul îl găsiți mai sus.

error: Content is protected !!