Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 21 din 4 Februarie 2024

Adevarul este ca Stefania si Cosmin par sa nu fie compatibili, situatia este cu adevarat speciala, avand in vedere mentalitatea lui Cosmin. Stefania cauta un baiat increzator, decis cu o cultura bogata capabil sa se descurce in viata si sa se bucure de ea in acelasi timp. Ea viseaza la un partener vesel, plin de optimism si cu o minte deschisa. Cosmin, dupa cum recunoaste chiar el, se considera in prezent un baiat cu putine de oferit nu ma refer doar la aspectul financiar, ci si la nivel emotional cultural si sentimental.

El pare sa fie precum o masina cu setarile de baza, ceea ce nu este neaparat rau, dar nu se potriveste ideal cu Stefania, care cauta un partener cu toate dotarile pentru a explora lumea impreuna, il vad mai degraba alaturi de Bianca fata de cioban, care pare sa ii satisfaca nevoile de baza, fiind gata sa gateasca sa spele, sa calce, sa fie supusa si sa ofere siguranta, lucruri la care Cosmin pare sa puna mare pret. Cosmin nu da impresia ca ar fi jucaus, asa cum se prezinta el, pare destul de simplu, fixat pe anumite lucruri si pare sa aiba nevoie de o femeie care sa ii ofere confort psihic, emotional si financiar avand in vedere lipsa sa considerabila de incredere in sine.

Casa iubirii din 4 Februarie 2024 Online

Desi multa lume il simpatizeaza pe Patrick, mie mi se pare ca este exemplul perfect de gigolo. Faptul ca, in general, a ales sa se asocieze cu femei mai in varsta dezvaluie multe despre el. Barbatii de genul acesta stiu sa se faca placuti si sa se vanda pentru propriul confort. Relatia lui cu Larisa pare ciudata, iar atitudinea lui fata de Robert este de-a dreptul urata. Abia astept sa vad cum va gestiona Robert aceasta situatie, este trist ca nu si-a dat seama ca Larisa nu este ceea ce pare, eu o consider o fiinta diabolica cu sange rece si mi-o imaginez mai degraba in rolul unui paznic intr-un penitenciar decat ca participant intr-un show precum Casa Iubirii.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 20, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 4 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

 

 

error: Content is protected !!