Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 65 din 19 Martie 2024

Virginia a creat o poveste in care a transformat lui Robi intr-o prietena si lui Marius intr-un prieten al acelei prietene, adica al lui Robi, Virginia pare sa creada ca noi telespectatorii suntem atat de creduli incat sa acceptam minciunile ei infatisate sub forma unei povesti ne insulta profund sper ca nici Andreea Mantea nu poate sa inghita absurditatile tale in timpul galei cand ai afirmat asta, Robi, acel “curtezan” al tau a intervenit si te-a intrebat ce ti-a trecut prin cap din pacate pentru tine, aceasta emisiune este urmarita si de oameni inteligenti, atenti si impartiali.

In cazul incalcarii regulamentului ar trebui sa fie sanctionati mai intai Aleyna si Marius apoi Stefan, deoarece a raspuns la telefon in locul Aleynai dupa care Robi si Virginia, deoarece Robi a recunoscut ca i-a trimis un video Virginiei la fel cum Lorena a fost descalificata pentru o donatie pe TikTok astfel, acestia ar trebui sa fie si ei descalificati deoarece incalca regulamentul aceasta este parerea mea, dar probabil ca nu s-au luat astfel de masuri pentru ca nu mai sunt locuri disponibile pentru noi concurenti si astfel ar fi un numar mare de concurenti absenti pana la intrarea altora, parerea mea fara suparare.

Casa iubirii din 19 Martie 2024 Online

Aleyna, Marius si chiar Stefan cunosteau adevarul deoarece vorbeau cu ea la telefon sau s-au intalnit cu el dar nu exista dovezi ca Robi si Virginia s-au vazut, chiar daca sunt un cuplu ei sunt tineri, dar daca ar fi fost dati afara ar fi fost si mai jenant pentru Aleyna, care ar fi fost data afara de doua ori Patrik stia despre asta dar a acoperit totul, de aceea spun toti cei cinci, eu sustin ca Cosmin si Stefania sunt impreuna, iar Robi si Virginia formeaza un cuplu fiindca ii vad ca pe niste indragostiti frumosi, imi place faptul ca Stefan s-a mutat de la Larisa la Aleyna dar acum o vrea pe Larisa inapoi.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 65, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 19 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!