Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 119 din 12 Mai 2024

Virginia, avand in vedere ca tu si Robi ati mintit atunci cand Aleyna a fost descalificata cam ar fi cazul sa dati dovada macar tardiv de bun simt dar sunteti amandoi niste tarani, regret ca te-am crezut mai ok decat este Julia, dar sunteti la fel si Rebecca va prinde din urma, de ce Julia are voie sa tipe si s-o calce pe cap asa pe Roberta? de ce Rebecca are voie sa se umfle in halul asta, sa-i zica taci din gura in mod repetat Robertei, cu o atitudinea josnica.

De ce Robi se rasteste in mod permanent cand o interogheaza pe Roberta, Patrick turuie urlad fara sa ia aer, el oare de ce nu primeste carton, suntem nevoiti sa ne uitam ca telespectatori la toate josniciile astea si Mantea nu le face niciun fel de observatie in acest sens, ba mai mult tot Robertei si lui Sebastian li se da peste obraz, nu este frumos asa sa se intample.

Casa iubirii din 12 Mai 2024 Integral

Comportamentul lui Sebi, are el hibele lui dar n-a jignit pe nimeni sa-i votam pe Robi si Patrick daca e vorba de comportament, femeie usoara, daca Sebi vorbeste mai raspicat ca Giuly, primeste mesaje de la staff Trio Galerio il apostrofeaza ca tipa. Glumesti, Rebecca, tu te-auzi? ca sa te citez presimt ca dupa Virginia, tu vei fi dezamagirea noastra a celor putini care am vazut in tine altceva s-ar putea sa aiba dreptate ceilalti, sa fii doar de mahala Sebi, sper sa nu fie vulnerabil la instigarile baietilor dar nici ale Robertei, una e sa sustii iubita in situatii corecte dar alta e sa scoti castanele din foc cu mana lui, nu-i asa Roberta? fetele isi vor lua hate fara numar nu mai e Giuly tinta, acum esti tu dar nici tu nu esti fara greseala, asa ca nu arunca piatra, numai gafe faci apoi vrei sa te scoata Sebi, pe bune tu o sa-i dai un sut cu prima ocazie.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 119, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 12 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!