Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 16 din 30 Ianuarie 2024

Emisiunea devine tot mai neplacuta, iar transformarea lui Bogdan de la o zi la alta este inspaimantatoare. Despre Julia, nici nu mai merita mentionata, personal, cred ca exista un scenariu stabilit de echipa de productie, dar daca cuiva i s-a sugerat lui Bogdan sa se comporte astfel si el a acceptat, atunci s-a facut de tot rasul, norocul sau este ca Stefania a raspuns corect si a adus realitatea la suprafata. Saraca fata se uita la el fara sa stie exact ce sa creada.

In ceea ce priveste pe Larisa, ea pare sa ofere baietilor sperante false, iar din acest punct de vedere, Bogdan pare sa aiba dreptate. Cu toate acestea, Bogdan nu pare nici el sa fie credibil cu acest indragostit al sau la secunda. Eu vad in Bogdan un comportament pe care Daniela il observa din partea baietilor, iar ea pare sa creada ca el se indragosteste rapid, chiar si dupa o simpla strangere de mana. Cu fiecare zi ce trece, Daniela imi starneste un sentiment de dezgust si abia astept sa iasa la iveala detalii despre comportamentul ei ciudat, am aflat ca in fiecare weekend pretinde ca merge sa-si faca unghiile, dar in realitate se intalneste cu cineva.

Casa iubirii din 30 Ianuarie 2024 Online

Ieri am fost dezamagita de alegerile facute in timpul eliminarii lui Laurentiu, observand ca singura persoana care l-a sustinut in situatia cu Daniela a fost Bianca, aceste fete par sa prefere sa-l pastreze pe Robi, care nu pare sa stie cu adevarat ce isi doreste, sau pe Bogdan, care dintr-un interes aparent fata de Larisa, trece rapid de la indiferenta la indragostire pentru Stefania, prefera sa trimita acasa un baiat cu intentii serioase de a se implica intr-o relatie doar cu o fata in loc sa mentina un joc confuz si lipsit de directie.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3 Episodul 16, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 30 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!