Barbati in travaliu, simulator de nastere

Noul trend circula deja de cativa ani pe internet, insa putini au fost si cei care au experimentat „durerile nasterii” naturale.
barbati in travaliu experiment
Din ce am vazut, nu este chiar asa usor sa aduci pe lume un copil, cu totii stim ca nasterea acestuia supra-solicita corpul femei si in unele cazuri nasterile sunt foarte dureroase, daca pentru barbati acest lucru nu era chiar asa de important, cei care vor cu adevarat sa vada pe propria lor piele cum e sa treci prin acele momente nu au nimic de pierdut in a incerca acest simulator de nastere barbatesc!

Demonstratia urmatoare si absolut reactia celor doi barbati implicati in experiment va poate spune totul, ei simt absolut tot, si la final unul dintre cei doi spune ca atunci cand era in ‘travaliu’ a simtit cum o parte din el se rupe, si imediat dupa ce testul sa terminat a simtit ca el chiar a adus pe lume un copil. Asa ca dragi barbati, invatati sa respectati o femeie insarcinata, fie ea sotia dvs sau nu, o femeie care aduce pe lume un copil este considerata o eroina, si nimic nu o poate inlocui!

error: Content is protected !!