America Express – Drumul Soarelui Episodul 41 din 24 Decembrie 2023

Cu numai patru echipe, careul bilantului a fost unul emotionant si asta datorita unor declaratii de iubire si pretuire, unii si-au regasit sentimentele iar echipa cea mai slaba din pacate a fost formata din Romica si Catalin nu a ajuns la timp si astfel au si fost eliminati, pentru alte trei echipe va incepe insa si alte experiente de neuitat, misiunile le vor plimba prin diverse labirinturi si intr-o zi lunga care se va termina in noapte, zeul soare isi spune cuvantul si pentru ultimele echipe ramase in joc principala prioritate este sa ramana cat mai mult in curse si sa obtina cel mai bun record in privinta timpului.

In seara trecuta, selectia de finalisti din sezonul sase s-a terminat intr-un mod plin de mister, Irina a dezvaluit prima echipa calificata, care a fost alcatuita din Alexia si Aris Eram, castigatorii prestigiosului bilet de aur. Celelalte cupluri, infruntand tensiunea ultimei curse si a ultimei sanse, au intrat intr-o lupta finala, iar la sfarsitul acesteia, Romica si Catalin Tociu au trebuit sa renunte la competitie. Astfel, alaturi de echipa victorioasa Alexia si Aris, in runda finala a competitiei „America Express” au avansat si cuplurile format din Laura Giurcanu si Sanziana Negru, precum si Giulia si Vlad Huidu, iar atmosfera plina de suspans si drama etapei finale a adus o nota unica in acest sezon captivant al emisiunii.

America Express 24 Decembrie 2023 Online

Pasiunea pentru competitie va lua proportii impresionante si emotiile vor incepe sa joace un rol important pe drumul catre finala si toate tacticile si strategiile trebuie bine orchestrate, despre cum sa iti pastrezi calmul inca mai au de invatat. Marea incercare de rezistenta isi spune cuvantul pe un traseu fabulos si pe diferite planuri, un drum desfasurat pe cele doua emisfere traversand inclusiv Ecuadorul, cu multe peripetii de infruntat si natiuni diferite si credinte aventura incepe tocmai acolo unde am lasat-o si vedem o cu totul o alta fata a ei, se atinge cote pasionale cu o splendida demonstratie de forta, pentru cele noua perechi totul va fi neindurator si totusi fiecare dintre ele trebuie sa parcurga fiecare etapa.

Anul acesta cele trei tari prin care s-a trecut cu siguranta isi vor aduce aminte de concurentii care au venit pentru a participa la acest show, avem concurenti foarte curajosi si desi le-a fost foarte greu sa treaca prin toate provocarila am aflat ca fiecare proba i-a facut si mai ambitiosi, curajul tineretii este o mare calitate intr-un astfel de concurs, se va rade mult cu majoritatea dintre ei si cum nu sunt singura sursa de umor, cu siguranta sunt o sursa inepuizabila de comedie, fiecare dintre ei se vor descurca de minune iar misiunile pe care le vor primi cu siguranta ii vor determina sa devina tot mai buni. Pentru a intelege fiecare proba, fiecare concurent trebuie sa parcurga traseul initia, care traverseaza trei tari straine. Regula este aceeasi: fiecare concurent trebuie sa aiba un singur dolar pe zi pentru a-si procura mancarea si cazarea. Cei mai buni negociatori si vor obtine avantajul competitiv, astfel va asteptam la America Express Episodul 41 cel mai palpitant si apreciat show din 24 decembrie 2023 o editie cu noi detalii de fiecare data surprinzatoare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!