America Express – Drumul Soarelui Episodul 43 din 26 Decembrie 2023

Ieri a fost inca o etapa cu multe emotii si ganduri mari iar ziua s-a desfasurat sub soarele sportului care dupa cum stim este singurul rege, un slalom urias a fost facut printre misiuni si fotbal si pasiunea a fost dusa pana la obsesie descoperind lucruri noi cu pretul unei oboseli cu care trebuie sa lupte pana spre marea finala si pana la urma mai este putin cateva probe si ele vor definitiva si deznodamantul acestei etape, scopul principal ieri a fost ca echipele sa ajunga primele pe malul unui fluviu.

Datorita rezervelor manifestate de localnici, care sunt mult mai precauti in comparatie cu rezidentii altor tari vizitate anterior, echipelor le-a fost extrem de dificil sa gaseasca un loc de cazare pentru noapte, toti au intampinat numeroase refuzuri din partea comunitatii locale, cu toate acestea, succesul a suras, in cele din urma, celor trei echipe de pe Drumul Soarelui. Acestea au reusit sa gaseasca in cele din urma un adapost, fiind intampinate cu deschidere si povesti impresionante din partea gazdelor lor. Laura si Sanziana au ajuns in locuinta unui reprezentant al legii din Argentina, in timp ce Aris si Alexia au fost oaspetii unui antrenor de fitness care le-a deschis portile casei sale, iar Giulia alaturi de sotul sau, Vlad, au fost primiti cu ospitalitate de catre o familie minunata.

America Express 26 Decembrie 2023 Online

Stresul ii cuprinde pe fiecare concurent, iar experienta traita pe cer este una care nu poate fi descrisa in cuvinte insa trei cutii se arata pentru care toti vor fugi, dar nimeni nu isi doreste sa le primeasca, se cere un nivel ridicat de curaj la inaltime in miscari acrobatice de pilot experimentat pulsul va creste sub apa in cautarea unui secret cu miscari de scufundator, cele mai mari si greu de controlat vor fi insa emotiile, pentru ca astazi vom afla care sunt echipele care vor lupta in finala.

Anul acesta cele trei tari prin care s-a trecut cu siguranta isi vor aduce aminte de concurentii care au venit pentru a participa la acest show, avem concurenti foarte curajosi si desi le-a fost foarte greu sa treaca prin toate provocarila am aflat ca fiecare proba i-a facut si mai ambitiosi, curajul tineretii este o mare calitate intr-un astfel de concurs, se va rade mult cu majoritatea dintre ei si cum nu sunt singura sursa de umor, cu siguranta sunt o sursa inepuizabila de comedie, fiecare dintre ei se vor descurca de minune iar misiunile pe care le vor primi cu siguranta ii vor determina sa devina tot mai buni. Pentru a intelege fiecare proba, fiecare concurent trebuie sa parcurga traseul initia, care traverseaza trei tari straine. Regula este aceeasi: fiecare concurent trebuie sa aiba un singur dolar pe zi pentru a-si procura mancarea si cazarea. Cei mai buni negociatori si vor obtine avantajul competitiv, astfel va asteptam la America Express Episodul 43 cel mai palpitant si apreciat show din 26 decembrie 2023 o editie cu noi detalii de fiecare data surprinzatoare.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!