America Express – Drumul Soarelui Episodul 42 din 25 Decembrie 2023

Deja a inceput marea cursa catre Buenos aires si doar doua echipe vor avea aceasta sansa de a lupta pentru acest titlu pentru premiu, in aceasta etapa multe lucruri se vor intampla, cele trei episoade ale etapei se vor concentra intr-un singur tel si anume calificarea, cea care ofera beneficii prielnice si eventual si titlul. Aseara au avut loc primele faze din finala a concursului cu Giulia si Vlad, Aris si Alexia, precum si Laura si Sanziana aliniate la linia de start pentru o cursa cu tema in jurul fotbalului, sport considerat o adevarata religie in Argentina, competitia se desfasoara in continuare cu intensitate, deoarece echipele se lupta pentru calificarea in marea finala programata pentru aceasta miercuri. Doar doua cupluri vor putea concura pentru trofeul sezonului sase, iar pe parcurs, participantii se straduiesc sa obtina diverse avantaje care sa-i propulseze mai departe pe traseu.

In acest mod, pentru Giulia si Vlad, amuleta obtinua in episodul precedent vine insotita de o suma de bani considerabila, pe care vor trebui sa o gestioneze in cursul serii. In episodul ce incepe astazi, competitia adopta o tematica delicioasa si anume arta prepararii celei mai gustoase vita argentiniane la gratar, in plus, Irina va anunta un moment tensionat pentru concurenti, introducand cutiile periculoase, pe care le primesc doar cei aflati in coada clasamentului.

America Express 25 Decembrie 2023 Online

Goana pe aceasi directie dar care pune Argentina pe harta, fiecare vor incepe sa invete sa gateasca si se descopera un altfel de model de abordare a carnii pentru gratar, pentru tehnici de macelari, asta vine la pachet cu multe kilograme de carat in spate si nu se stie cine te poate lua la autostop, cei care reusesc astazi sa castige proba vor putea obtine un avantaj pe care il vor putea folosi in probele ulterioare, unii nu se prea pricep la completarea unui puzzle si vor avea diferse probleme la plecare.

Anul acesta cele trei tari prin care s-a trecut cu siguranta isi vor aduce aminte de concurentii care au venit pentru a participa la acest show, avem concurenti foarte curajosi si desi le-a fost foarte greu sa treaca prin toate provocarila am aflat ca fiecare proba i-a facut si mai ambitiosi, curajul tineretii este o mare calitate intr-un astfel de concurs, se va rade mult cu majoritatea dintre ei si cum nu sunt singura sursa de umor, cu siguranta sunt o sursa inepuizabila de comedie, fiecare dintre ei se vor descurca de minune iar misiunile pe care le vor primi cu siguranta ii vor determina sa devina tot mai buni. Pentru a intelege fiecare proba, fiecare concurent trebuie sa parcurga traseul initia, care traverseaza trei tari straine. Regula este aceeasi: fiecare concurent trebuie sa aiba un singur dolar pe zi pentru a-si procura mancarea si cazarea. Cei mai buni negociatori si vor obtine avantajul competitiv, astfel va asteptam la America Express Episodul 42 cel mai palpitant si apreciat show din 25 decembrie 2023 o editie cu noi detalii de fiecare data surprinzatoare.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!