Destine ratacite episodul 540 din 4 Martie 2021

Amar zice lui Simar ca cineva vrea sa-i faca rau mai ales ei, el lauda gustarile lui Simar, Prem vine la ei si zice ca el a cerut gustari, Siddanth zice lui Roli sa nu-si faca griji, ca Simar nu va pati nimic, Simar vine la ei cineva arunca un bilet pe fereastra, acolo scrie ca Simar sa recunoasca crima daca nu vrea cadavrele lui Daksha Ba si a Leelei, apoi familia afla despre acest lucru, Simar e gata sa recunoasca la politie doar sa nu pateasca ceva Leela, Amar zice ca el va afla ce s-a intamplat pe data de 17, adica atunci cand au disparut cele doua, Amar zice ca se va folosi de Simar pentru asta, apoi Amar zice ca ii e foame. Noaptea Calendar sforaie Amar nu poate dormi. El aude ceva zgomot de clopoței pe hol. Apoi merge sa se uite, o umbra apare in intuneric sus la etaj.

Amar merge inapoi in camera la el, femeia misterioasa vine la usa la el, ea are o voce terifianta ea zice ca “tu o vei salva pe Simar? dar de mine cum scapi?” Ea forțeaza usa si zice ca e moartea, ea zice ca a pus sedativ in laptele familiei si ca nimeni nu-l poate salva, Simar se trezeste si duce laptele la frigider fiindca nu l-a baut, Amar zice ca femeia nu e fantoma ca a sedat familia, Simar aude voce ei ea vede ca Roli cu Siddanth dorm, femeia sparge usa si intra peste Amar, Amar fuge pe hol Simar il vede apoi vede pe femeia aceea, femeia merge dupa Amar in templu, el zice deco nu esti spirit, femeia se impiedica si cade, Simar urca pe scari Amar merge si el.

Destine ratacite episodul 540 din 4 martie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 540 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 martie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!