Bravo ai stil 13 Iunie 2019 Sezonul 5 Episodul 94

Gala de saptamana trecuta (cu eliminarea Ralucai) abia acum am vazut-o. Este din ce in ce mai evident si mult exagerat favoritismul pe care juratii-l au fata de Corina. De fapt, Maurice, daca vorbim de Raluca- sezonul asta e mahalageala mare si fie tipa la cineva, fie repeta dupa Maurice.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acasa si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 94 din 13 iunie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 94, difuzata astazi 13 iunie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Server 1 (sunet decalat cu 4 secunde fata de video).

error: Content is protected !!