Iubirea invinge Episodul 24 din 4 Martie 2021

Anurag danseaza cu Prerna, Ronita se trezeste si-l cheama pe Anurag el merge sus la ea, Anurag ii arata poza cu Naveen care e Pradeep ea zice de unde are poza Anurag zice ca omul acela e acolo ca are alt nume si inseala alta fata pe Prerna. El zice ca o va suna imediat sa zica tot. Anurag merge jos, Prernei ii cade inelul pe jos Anurag zice ca este semn ca relatiile se fac in cer la zeu ca Naveen e un om rau, apoi Anurag zice lui Mohini care i-a apararea lui Naveen pe urma Naveen se preface ca e jignit. Naveen vrea sa-l loveasca pe Anurag cand el zice de fosta lui sotie ca a vandut-o la Londra si acum a vrut sa o omoare ca asta vrea sa faca si cu Prerna, Mohini urla ca destul, ea nu crede pe Anurag. Anurag o cheama jos pe Ronita dar ea nu raspunde, apoi apare sus Ronita ea zice ca nu e nici o neintelegere ea vine jos pe urma, Naveen se teme ea zice ca a tradat-o.

Naveen zice ca a platit-o, Anurag ca el ii da dublu, Naveen joaca teatru ca plange, Anurag zice sa spuna adevarul. Ronita zice apoi ca nu-l cunoaste ea zice ca Rahul prietenul lui Anurag a zis sa zica asta. Anurag sare la Naveen Mohini l plesneste, suparat el merge in camera, Mohini zice Prernei ca e vina ei apoi o alunga pe Ronita. Prerna vede ca Ronita se simte vinovata afara Anurag zice Ronitei de ce a facut asta?

Iubirea invinge Episodul 24 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 24 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 4 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!