Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 5 din 9 Octombrie 2019

Au fost numeroase povesti, unele au impresionat mai mult decat celelalte dar astazi situatia familiei Done este mai degraba aproape de o poveste numai ca este nescrisa si este traita de ei, data trecuta am vazut cinci copilasi care au ramas fara mama au primit fiecare ce si-a dorit si mai inainte de toate intreaga locuinta li s-a transformat exact cum probabil nici nu si-ar fi dorit, un proiect la care s-a muncit din greu si care a necesitat timp si lucru in echipa pentru realizarea sa, dar pentru ca asta le este menirea, intreaga echipa Visuri la cheie readuce oamenilor simpli ceea ce le lipseste si cu adevarat le reusesc.

Intre timp mai exista si accidente Cristina a vrut sa protejeze patul pentru ca daca ar fi calcat cu tot piciorul peste pat cu siguranta se rupea, emotiile sunt uriase inaintea sosirii familiei si fiecare care a contribuit la lucrare spera ca totul sa fie pus la punct si chiar daca are o gluma pe care nu o stie nimeni, de fiecare data cand incearca sa-i faca sa creada ca nu a venit nimeni sa-i intampine de fapt, au aproape toti vecinii care ii asteapta in noua lor casa.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 9 Octombrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 5

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 5 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 9 octombrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!