Destine ratacite episodul 240 din 8 mai 2020

Khushi rade de Simar pentru ca se roaga ca zeita sa-i salveze casnicia surorii sale in timp ce-i reproseaza ca ea se distreaza prin discoteci iar ei ii poarta de grija, Sidhant se confrunta pentru ultima data cu Roli aceasta cerandu-i semnatura de divort si dupa ce toata familia reactioneaza la adresa ei Veeru iese din casa si asista la intreaga scena vrand sa afle cu adevarat intentiile lui Roli fata de el, iar bucuria ii devine si mai mare dupa ce acesta obtine ce isi doreste. Ajuns la birou Naina are o conversatie cu o persoana si-i spune ca ar incerca sa se apropie de el insa este refuzata exact cand vrea sa-si arate intentia sa buna spunandu-i ca nu are nevoie de ajutorul ei mai ales in aceste momente in care a piedut persoana pentru care s-a luptat foarte mult.

Roli este chemata de Veeru care ii spune ca nicioada nu s-a bucurata atat de mult ca astazi si ca nu se astepta sa aiba divortul si o asigura ca in curand v-a obtine semnatura pe acte de la Khushi, pentru ca nu a obtinut nici Roli divortul si nici el semnatura pentru acte acesta ii spune sa pastreze distanta pentru a nu trezi suspiciuni celorlalti membrii ai familiei, intre timp Simar este socata ca sora ei a luat-o pe cai complet gresite si se consuma, sacrificiile facute de Roli par a nu mai avea sfarsit iar aceasta sufera mult odata cu trecerea timpului.

Destine ratacite episodul 240 din 8 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 240 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!