Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 3 din 25 Septembrie 2019

Familii ajutate cu mare drag de o echipa voioasa si plina dorinte de indeplinire si imediat ce ne apropiem de fiecare casa pe care trebuie sa o refacem se lasa tacerea semn ca intreaga echipa abia asteapta sa inceapa munca, pentru ca de astazi inainte viata lor se va schimba in bine si e o senzatie minunata sa faci parte din asa ceva, si frumusetea momentului care-i greu de pus in cuvinte si care se implineste atunci cand se muta autocarul din fata casei, emotii ce nu pot fi stapanite si care bucura pe deplin intreaga familie.

Astazi povestea lui Marius si a sotiei sale Tatiana devine reala, iar Dragos spune ca nu-l intereseaza daca va termina filmarea de astazi tuns bine sau rau important este ca a avut un moment cu Marius care a reusit sa-i redea increderea in el si memorand aceasta zi ca fiind unica.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 25 Septembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 3

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 3 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 25 septembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Varianta 1.

error: Content is protected !!