Dragoste si ura Episodul 686 din 11 Iunie 2020

Ambika ii zice lui Aakash sa lase actele de divort pe o banca din parc, Rathore o vede pe Ambika dar n-o recunoaste. Politista zice lui Meethi ca maine are procesul si sa decida ce vrea spanzurare sau inchisoare. Aakash se roaga pentru Meethi, Damini vorbeste cu Icha, incepe procesul lui Meethi, Ekadesh e prima martora care e intrebata, Ekadesh zice cum Ambika a platit asistenta sa zica ca e insarcinata si a facut raportul fals. Aakash tot aşteapta ca Ambika sa vina sa zica dar ea nu apare, apoi e chemat Rathore el zice ca Rathore nu poate omora pe nimeni si ca nu-si mai aminteste nimic. Avocatul zice ca Rathore e tatal lui Ambika si ca tine cu Meethi fiindca are relatie cu familia ei. Apoi Ratore zice ca declaratia lui e adevarata. Un om cauta pe sotia lui disparuta, el afla ca ea a murit in accident ea era moarta acolo in locul Ambikei, Ambika apare la tribunal dar deghizata. Mukta o vede, avocatul cere pedeapsa cu moartea Aakash ii face semn Ambikei dar ea merge pe hol.

Povestea are sa isi schimbe radical cursul atunci cand apare Veer Singh un barbat chipes si care reuseste deodata sa capteze atentia celor doua fete astfel ca lupta pentru suprematie si cucerire incepe fara prea multe eforturi, Tapasya refuza cererea in casatorie a acestuia uitandu-se initial la el fara prea multa compasiune, asa ca nu-i ramane decat sa se resemneze insa observa prezenta curata a lui Ichha pe care doreste sa o cunoasca si ajung chiar in punctul de a deveni oficial o familie, insa Tapasya recurge la diferite metode prin care sa le santajeze relatia din cauza invidiei pe care o are fata de aceasta, si reuseste chiar sa complice si mai mult lucrurile.

Dragoste si ura Episodul 686 Online

Din cauza neputintei de a se razbuna in mod direct pe aceasta Tapasya incepe sa manipuleze intreaga casa facand uneori chiar pe victima si in planul sau de distrugere incearca chiar si sa o omoare pe Ichcha dar nu-i reuseste planul asa ca se indreapta spre sotul ei care recurge la un gest necugetat, lasand-o vaduva pe Ichcha care se refugiaza ducand o viata normala fara prea multe pretentii de la viata.

Timpul trece si odata cu el intamplarile se schimba soarta le pregateste noi evenimente celor doua femei care vor realiza ca ar fi putut schimba multe doar pastrand o relatie normala, si atunci cand Ichha sufera un accident si ii salveaza viata Tapasyei realizeaza ce au pierdut. Dar totul continua in Dragoste si ura Episodul 686 care este difuzat doar patru zile pe saptamana astazi 11 iunie 2020 de la ora 20 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!