Ultimul trib sezonul 1 episodul 8 din 11 octombrie 2018

Data trecuta cele trei echipe de pe insula au luptat pentru teritoriu, dar si miza a fost pe masura, echipa rosie a ramas la vila de lux, echipa albastra a mers in satul malgas iar lemurii au fost trimisi pe insula pustie, in aceasta seara se da startul la proba de nominalizare, un concurent se accidenteaza usor in timpul probelor care acestea au devenit foarte grele datorita adversarilor.
Ultimul trib sezonul 1 episodul 8 din 11 octombrie 2018
Concurentii trebuie sa aiba in vedere cel mai important aspect si anume ca indiferent de situatie pana la urma vor ramane mai putini si batalia o sa fie mult mai mare decat pana acum.

Emisiunea “Ultimul trib“, vine intr-o premiera unica, cu o actiune predominanta in Madagascar, formata din trei echipe total diferite una de celelalte si cu abilitati si cunostinte diferite, vor trai aventura vietii lor pe o insula cu numeroase pericole la tot pasul dar si concursuri menite sa demonstreze fiecare priceperea si indemanarea pe care o au, in fiecare saptamana cate un concurent o sa paraseasca, competitia asta dupa ce se va alege prin vot in echipa.

Cei mai curajosi vor fi premiati direct pe insula cu diferite premii, iar castigatorul va pleca acasa cu suma de 100.000 de euro, premiu pus in joc drept recompensa dar si cu titlul de cel mai bun coordonator de trib din Romania. Emisiunea poate fi urmarita in fiecare joi si vineri seara, si isi propune sa capteze publicul tanar care este dornic de noi actiuni si de provocari, dar si celor cu spirit competitiv care cred ca uitandu-se la show isi pot face curaj pentru a se inscrie si ei la acest concurs. Cele trei echipe formate sunt vedete, oamenii simplii si sportivi, care vor dovedi ca indiferent de statut si pregatire, cel mai bun o sa castige.

Chiar si accidentati in timpul probelor, concurentii nu se dau batuti, vezi aici Ultimul trib sezonul 1 episodul 8 din data de 11 octombrie 2018 in reluare.

error: Content is protected !!