Uite cine danseaza Episodul 1 full 6 martie 2017

Aici ai cele mai tari momente de la prima ediție din sezonul 1 online 6.03.2017: Uite cine danseaza si inca de la inceput au si aparut mici ‘neintelegeri’ pe tema vestimentatiei dintre jurati.

Vizitand pagina de facebook a show-ului am remarcat urmatoarele comentarii va las pe voi sa trageti concluzia, au sau nu dreptate fanii?

Mie mi-a placut emisiunea: Dar…Cabral ar trebui sa fie prezentatorul principal: are umor de buna calitate, carisma, bun-simt. Nu a fost pus in valoare, va rugam sa luati masuri! PROTV este un post profesionist, va rog sa ii atrageti atentia “profesionistei” Mihaela Radulescu sa se limiteze doar la discutiile despre spectacol si sa lase membrii juriului sa isi expuna parerea. De aceea sunt acolo! Nu vrem sa o mai auzim vorbind mmmmult si prost. Sincer, strica emisiunea si este pacat de efortul atator oameni de buna-credinta. Succes in continuare!

Uite cine danseaza Episodul 1 online 6 martie 2017

Stau si ma intreb unde sunt producatorii care voiau ca ProTvul sa sparga toate ratingurile??? Oare s-au tampit sau ce se intampla??? Nu mai aveti oameni capabili sa selecteze prezentatori de calitate??? Ultimile doua emisiuni adica Vocea Romaniei junior si respectiv Uite cine danseaza pierd foarte foarte mult la capitolul prezentatori. Ma refer la Bobonete care se potriveste cu emisiunea pe care o prezinta ca cucu-n traista si la Raduleasca care are o gura asa de mare (prea multe vorbe si de prost gust)Sunt eu furioasa ca alte televiziuni au reusit sa aiba rating mai bun la aceeasi ora si in aceeasi zi . Oare de ce ??? ProTv-ul a inventat emisiunile de foarte buna calitate, concursurile interactive , sitcomurile de cea mai buna calitate, emisiunile culinare…..dar pe parcurs a uitat tot si a ajuns cam jos in domemiile mai sus amintite. PACAT ati ramas doar cu Stirile ProTv si minunata Romania te iubesc, ApopoTv si Vocea Romaniei. Ar mai fi si Romani au talent daca doua din membrii juriului nu ar mai fi sau ar fi inlocuite cu alte vedete.


PARTEA 2

PARTEA 3

PARTEA 4 si Ultima

error: Content is protected !!