Top 5 antrenamente pentru un fund perfect

gimDoriți să aveti fundul perfect, dar nu știti care sunt exercițiile potrivite pentru asta? Nu trebuie s vă mai faceți griji! Avem solutia pentru voi chiar aici. Astăzi vă vom arăta primele 5 cele mai bune programe de antrenament, care pot fi realizate la domiciliu, fără a ridica greutăți, sau sa trebuiasca sa va duceti la sala de sport unde trebuie sa va antrenati cu unele greutăți sau teste de rezistență, pentru a obtine un fund perfect.

1. Wall Sits
Acest antrenament este cel mai bun pentru întărirea picioarelor; dar are un mare rol la perfecționarea formei fundului. Cel mai bun mod de a face acest lucru eficient este sa stati lipită de perete si sa faceti genuflexiuni in acea pozitie pană când credeti ca este de ajuns sau când energia dvs sa epuizat. După ce ati făcut acest lucru, perioada de repaus ar putea fi mai mai mare insa in acest fe vă puteți recupera complet înainte de a incepe al doilea set se antrenament.

2. Genuflexiuni cu bătaie

Puteți a obține două rezultate diferite cu un singur antrenament. În primul rând, poti folosi săriturile, vei avea ritmul cardiac mai accelerat, ceea ce înseamnă că faci un antrenament cardio uimitor, iar apoi, evident, funcționează pe forma și densitatea fundul.

Cu alte cuvinte, poti pierde si grăsimile de pe burtă și sa dezvolti în același timp un fund perfect.
jump

3. Donkey Kicks
Acest antrenament este de departe cel de-al doilea antrenament cel mai eficient pentru un fund perfect. Donkey Kicks nu face fundul mai mare, dar lucreaza formele și adaugă definiție la forma fundului. Acest antrenament vă oferă acea curba perfectă. O imagine cu privire la modul cum se face acest antrenament este puțin mai jos:
donkey

Celelalte doua exercitii in curs de actualizare…

error: Content is protected !!