Suflete tradate episodul 1012 din 10 iunie 2019

Pentru a-și salva familia de Gaura, Kokila este de acord să se predea. Urmila colaboreaza cu Gopi pentru a se întâlni cu Kokila. Între timp, Chanda îi spune lui Meera să-l părăsească pe Dharam.

Gaura se bucură după ce Meera părăsește casa Suryawanshi. Între timp, Gopi amenință că se sinucide. De ce oare? Urmăriți întregul episod, numai pe blogulmeu.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 19 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 60

Paula intra se pare intr-un conflict cu trei fete, Fizz ii spune acesteia ca este …

3 comments

  1. Tocmai l-am văzut serialul meu Suflete Trădate, Tradus!!! O seară frumoasă!

  2. Bună seara, lipsește un episod. 1012 nu este cel postat. Nu reușesc sa găsesc 1012 tradus! Pls faceți ceva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *