Suflete tradate episodul 1003 din 1 iunie 2019

Chanda îi spune lui Gaura că ea doar sa prefacut că a murit pentru a scăpa de cele intamplate. Între timp, Modisii sunt șocați când Kokila îl certa pe Jaggi si chiar il ia la bataie cu un bat, totusi de ce il bate kokila pe Jaggi?

Gaura se preface ca este furioasa pe Chanda în prezența lui Dharam. Între timp, Meera și Vidya sunt șocațe să o vadă pe Chanda în viață. Gaura împărtășește planurile ei cu Chanda si chiar ii devine partener.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

insula iubirii sezonul 5

Insula iubirii sezonul 5 Episodul 22 din 15 septembrie 2019

Este noaptea dezvaluirilor si cea in care Gianina va sta dupa trei saptamani de la …

4 comments

  1. Bună seara! Cam pe la ce oră va fi difuzat tradus serialul Suflete Trădate? Acum nu este! Mulțumesc. Scrie “Tradus” dar nu este,că am dat play

  2. După ce las comentariu, atunci merge

  3. Nu pot sa văd fa ceva te rog frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *