Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 9 din 11 Martie 2020

Irina nu mai suporta sa tina ascuns secretul ei asa ca-i spune Ioanei ca este insarcinata insa copilul apartine altcuiva, Victor il intreaba pe Amza de ce face el toate lucrurile fata de Maria mai ales ca stie trecutul ei si ca aceasta este in continuare sotia sa, iar raspunsul sau ca o iubeste il impresioneaza si are o replica fata de parintii sai cum el nu are habar cum este sa iubesti pe cineva care tot timpul vrea sa se sinucida, Alin afla de iesirea lui Lili cu un alt barbat si decide sa-i aplice o corectie insa nu inainte de a o intreba in mod repetat care este numele ei real, Mario ii spune Divei faptul ca Bobi o inseala iar femeie nu este decat mama surogat pe care tocmai a ales-o adica Irina, intre timp Amza o cauta pe Maria care dispare pentru moment nu inainte sa-i spuna lui Amza ca nu mai suporta faptul ca o studiaza toti ca pe o insecta iar raspunsul sau ca ar fi si vina ei pentru tot pare sa o afecteze iar singura ei alternativa este sa plece, insa se pierde intr-o padure.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 9

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 11 Martie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 9 in fiecare miercuri si joi 11 Martie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.error: Content is protected !!