Destine ratacite episodul 181 din 10 martie 2020

Simar este pe masa la spital unde s se pune oxigen, Roli se roaga pentru ea, Siddhart vine la Roli si-i spune ca Simar va fi bine, apoi ajunge familia si Prem. Familia este socata cand aud ce a patit Simar. Mata gi intreaba pe Roli cum s-a intamplat asta? Roli nu poate zice de Kushi nimic ca nu are dovezi, Kushi zice ca din vina ei s-a intamplat, ea zice de un barbat de un hot ca el a impins-o pe Simar cand ea vroia sa ia geanta de la el. Kushi e luata la intrebari apoi. Cum a intrat hotul si restul detaliilor, medicul iese si zice ca Simar e bine, doctorita zice ca n-au putut salva copilul lui Simar. Lui Prem nu-i vine sa creada ce aude, toți se intristeaza, Simar este dusa in salon, Prem o striga sa se trezeasca. Ea e dusa in salon, Sujata il linisteste pe Prem cu ochii in lacrimi. El zice ca ei n-au facut rau la nimeni si Mata gi merge la Prem, Siddhart este deja cu el. Doctorita zice ca pericolul a trecut apoi Simar isi revine si deschide ochii. Familia merge la ea, Simar ii cere scuze lui Prem ca a trebuit sa vina pentru ea de la nunta, Rajendra intreaba cum s-a intamplat asta, cum a cazut pe scari? Simar se uita la Kushi si zice de hot dar de Kushi nu zice nimic. Kushi se intreaba oare de ce nu zice nimic de ea, Simar zice ca e bine si ea şi copilul dar ea nu stie ca de fapt l-a pierdut.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 181 din 10 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 181 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 10 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!