Românii au talent Sezonul 6 Episodul 4 VIDEO, 11 martie 2016

Romanii au talent 6
A patra ediție din această săptămână, vine cu o sumedenie de talente pe bandă rulantă Episodul 4 difuzat astăzi 11 martie prezintă momente inedite din cadrul preselecțiilor ROMÂNII AU TALENT și vom putea vedea cine sunt persoanele care primesc acceptul juriului de a demonstra că au talent.

În ediția de săptămâna trecută și-a făcut apariția cântărețul dezbrăcat care a devenit faimos pe rețelele de socializare primit într-un interval de timp foarte scurt numai puțin de câteva sute de cereri de prietenie dar și de comentarii pe profilul acestuia.

Deci până la urmă, acest show te face vedetă indiferent cum ai fi, cu talent sau fără te poți face ușor remarcat și de ce nu îți poți face și o imagine! 🙂

Din nou Andra are parte de momentele ce îi fac pielea de găină! Tot astăzi vom putea revedea momente ce îi iau pe neașteptate pe membrii juriului și îi vor pune în dificultate, emoțiile vor fi la ordinea zilei iar distracția la ea acasă!

Nu rata vineri seara începând de la ora 20:30 Românii au talent S.06 EP.04 din 11.03.2016 videoclip integral găsit online pe site-uri de distribuire video.

error: Content is protected !!