Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 5 din 19 Februarie 2021

S-a cerut reinventare pe aceste vremuri si multi au raspuns cereri juriului, mai mult decata atat oamenii au venit parca mai increzatori si mai talentati astfel ca au fost putini dintre ei care nu s-au calificat pe mai departe, posibil ca unii sa fi inteles cu adevarat ce inseamna sa fii prezent pe o scena si sa ai talentul la purtator, si nu orice fel ci unul care impresioneaza la fiecare prezentare.

Pana in acest moment majoritatea concurentilor au fost apreciati de jurati iar cei mai buni au primit chiar si butonul auriu, cel mai ravnit de pana acum, ceilalti mai putin pregatiti au primit sfaturi cum sa devina mai buni dar si sperante mari de revenire in viitorul apropiat, unii concurenti reusesc sa straluceasca inca din culise si chiar daca sunt intampinati de catre Bartos acestia nu isi pierd increderea, prestatia unei concurente care vine sa cante la vioara aduce un surplus de energie.

Romanii au talent 19 Februarie 2021 Online

Asteptarile sunt depasite cu fiecare intentie de calificare catre etapele urmatoare, seriozitatea devine punctul forte ale acestui show si pare sa fie inteles de multi concurenti prezenti pe scena.
Intram decisi pe scena si imaginea pe care o vedem este placuta iar faptul ca vedem juratii ca se ridica in picioare nu este deloc intamplator, inseamna ca unii reusesc sa-i starneasca emotiile aparent ascunse in sine.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca, vrand sa obtina aprecierea juriului si implicit o calificare catre etapele de preselectie pentru marea finala.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 5 din 19 februarie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!